Om mig

Jag är född 1962 i Västervik men har varit Linköpingsbo sedan 1987.
3 barn, 3 barnbarn, min man Janne och ett gäng katter. Och min pigga 97-åriga mamma. Min storebror bor i USA sen mer än 30 år tillbaka. Det är min familj i korta ordalag 🙂

Vid sidan om mitt arbete som sångpedagog och fotograf har jag jobbat som musiklärare i grundskolan sedan 1987  med valde att avsluta min tjänst 2014 då min firma Skaparverkstan – ord, bild och ton AB som jag startade 2004, vuxit sig så stor att tiden ej räckte till för dem båda.
Jag arbetar nu som sångpedagog, körledare och fotograf. Vikarierar som musiklärare då och då när tid och möjlighets ges.
Är körledare för de 2 körerna Klipp & Kör, en av Linköpings första “alla-kan-sjunga-körer”
Trivs mycket bra vid min dator, att få skapa.  Göra hemsidor, göra kort- och trycksaker, gärna med tänkvärdheter. Och numer är den stora passionen att tillverka mönster till muggar och trycka dem i min muggpress.
Sedan januari 2021 driver jag  webshopen Nät-Affär´n där jag tillverkar personliga presenter såsom muggar, posters, vykort.

Dessutom är Skaparverkstan ett bokförlag där jag hittills publicerat 3 böcker.

Välkommen in i min Skaparverkstad!
Jag hoppas du hittar något du tycker om.
Eva

Sångpedagog

Jag arbetar som sångpedagog sedan 1987 och har min verksamhet här i Linköping.
Jag jobbar mycket för sång som friskvård och har även körerna Klipp & Kör där vi sjunger enbart för glädjen. Läs mer om min sångverksamhet genom att klicka på bilden.

Fotograf

Välkommen till Eva´s FOTOtek, min fotostudio som ligger centralt i Linköping.
Barn, brudpar, familjer, djur . . . jag fångar det mesta i mina kameror.

Läs mer om min fotoverksamhet genom att klicka på bildenav mig.

Nät-Affär´n

I min webshop Nät-Affär´n hittar du mina vykort, posters, muggar, böcker och annat hantverk som jag gör och har till försäljning.
Välkommen in i Nät-Affär´n genom att klicka på bilden!